Hoofdkantoor & land : 38, rue Magerat - 6997  Soy (Erezée)          Tel: 0032 (0)86 21 88 31          Email:  info@soynature.be
GPS : Latitude N : 50.288059° ou 50°17'17.01" Longitude E : 5.497301° ou 5°29'50.28"Verleidt door het naturisme ?

Op vakantie al geprobeerd ? U wenst U in te schrijven bij onze club ?

Laat ons duidelijk maken dat de raad van bestuur van SoyNature in volle oppositie staat met het « Online registratie ».

Onze club legt de nadruk op direct contact, menselijk contact, dialoog ... die leiden tot een veel realistischer beeld van het individu en zijn motivatie.

Om nader kennis te maken met onze vereniging moet U eest en aanvraag doen per post of e-mail aan de administratieraad van SoyNature, of telefonisch aan een lid van deze raad.

Het is van omnisbaar zeer duidelijk te zijn oven uw familiale situatie
- Gehuwden of samenwonende personen moeten altijd een gezamenlijke aanvraag doen.
- Met het oog een evenwicht te bewaren tussen het aantal mannen en vrouwen in onze club, moet de kandidatuur van geïsoleerde mensen, specifiek onderzocht woorden.

Een kosteloze dag zal U worden aangeboden. Voor samengestelde gezinnen, zal een toestemming van alle ouders aangevraagd worden.

Na deze eerste kennismaking, krijgt U de gelegenheid, een inschrijvingsaanvraag aan de raad van Bestuur te doen, met bijkomende inlichtingsfiche betreffende deze kandidatuur.

De jaarlijkse gezinscotisatie (inbegrijpen kinderen tot 16 jaar) bedraagt 40 €.
Bij een eerste bezoek aan onze club, krijgt U gratis toegang.
Na registratie van uw inschrijving en betaling van de cotisatie, ontvangt U de naturiste licentie met jaarlijks FBN zegel.

Waarom een licentie ? On te kunnen deelnemen aan alle aktiviteiten van de club.
Daardoor maakt U deel uit van de grote naturiste familie (zowel nationaal als international) en krijgt U overal toegang ( zwembad, sauna, enz … ).

Een ander voordeel van de licentie : verzekering voor ongevallel in de sportieve activiteiten van de club.

De licencie draagt bij het financiëren van de Belgische Federatie van Naturisme, die ons verdedigt ten opzicht van de openbare overheid.

NBF neemt deel aan verdedigings en promotie van de beweging, en organiseert taalrijke nationale activiteiten, amicale en sportieve evenementen en toegang tot het waterpark Oceade Brussel.

Tot ziens !

Piercings & tatouages

Tatouages en piercings met een sexuel of uitdagend karakter zijn storend, en zijn niet toegelaten door de Belgische fédératie van naturisten.
Tijdens jullie verblijf vragen wij u dus om deze piercings te verwijderen.
Soynature behoudt zich het recht om mensen te weigeren die deze regels niet respecteren.

De Beheerraad


  Homepage      Contacten       Ons veld       Kaart      Photo gallery      Programma       Nuttige links     Definitie van het naturisme